dimecres octubre 17 , 2018
Tamany Font
   

Contactar

Adreça: Carrer Masia 39
Montcada i Reixac 08110
Telèfon 934 451 888
Contactar Espai Cultural Kursaal

Horari

Dilluns a divendres, 8 a 21h

Normativa

Normativa Espai Cultural Kursaal

Kursaal

Kursaal Espai Cultural

L’Espai Cultural Kursaal, ubicat al barri de Can Sant Joan, es va inaugurar el 24 de juny del 2008, esdevenint un nou equipament sociocultural de referència a Montcada i Reixac.

Aquest centre disposa de tres plantes amb espais lluminosos i multifuncionals, com ara, sales per a entitats i associacions, sala d’exposicions (sala Sebastià Heredia), una aula d’informàtica , dues aules polivalents i un espai escènic (sala Joan Dalmau).

El Kursaal disposa també de diferents serveis: a la primera planta s’ubica la Regidoria de politiques d’inclusió i el servei d’ajuda a domicili.

A la segona planta hi ha un equip bàsic de Serveis Socials que ofereix un servei permanent per als veïns d’aquest barri, de Can Cuiàs i de La Ribera. 

 

Sales per a entitats

Les entitats i associacions que ho desitgin podran establir la seva seu al Kursaal, firmant prèviament un conveni amb l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

L’espai per a entitats consta de cinc zones independents, amb ordinadors, armaris i tot el material necessari per a que les associacions puguin desenvolupar la seva tasca. Aquest espais seran d’ús compartit. Les associacions que actualment tenen seu al Kursaal són:

- Amics i amigues de Kasbas

- Associació Dones de Nigeria en Catalunya

- Grup de Medi Ambient

- Pakistan Cultural Societat Montcada

- Club Ciència Ficció, Fantasia i Fàndom

- Associació de Glucogenosi

- Plataforma d’Afectats Hipoteques

- AMIIC

- Ass. Marroquí Integració

- Associació Pau Pakistaní Montcada

Sala Joan Dalmau

La Sala Polivalent Joan Dalmau, amb 400 m2 i 300 butaques (120 mòbils i 180 retràctils), acollirà espectacles de petit i mitjà format que s’integren a l’oferta global del municipi.

La superfície d’aquesta sala es pot ampliar o reduir en funció de la tipologia d’actes, gràcies a un sistema de panells ocults. A més, l’espai està dotat d’un modern equip de so i de llums i una pantalla. Les entitats i associacions que estiguin interessades podran sol·licitat aquesta sala (podeu consultar l’ordenança fiscal núm. 17 reguladora de la taxa per l’ús d’instal·lacions)

Espais

  • Edifici de 2 plantes (1084 m2)
  • Sales d'entitats
  • 2 aules polivalents
  • 1 aula d'informàtica
  • Sala d'exposicions Sebastià Heredia
  • Sala Dalmau

Video Kursaal

Com arribar

Imatges

Comparteix aquesta pàgina al Facebook