divendres juliol 03 , 2015
Tamany Font
   

Xarxa d'Equipaments de Montcada i ReixacLa Xarxa d'Equipaments és un conjunt d’equipaments distribuïts en diversos barris de Montcada i Reixac. Són espais públics oberts a tothom on fomentem una vida en comú i apostem pel civisme, el respecte i la convivència.

equipaments Els equipaments que integren la Xarxa són els següents:

 • Centres Cívics: Can Cuiàs, La Ribera i L'Alzina
 • Edificis socioculturals: Casa de la Vila i Espai Cultural Kursaal
 • Equipaments específics: Espai Jove Can Tauler i Casal de la Gent Gran Casa de la Mina.
 • Espai d'entitats: Hotel d'Entitats de Can Sant Joan, Antigues cases dels mestres (Mas Rampinyo), Casino de Terra Nostra, Antics Parvularis del Mitja Costa, Espai d'Entitats de Can Cuiàs.

ServeisAls equipaments trobem una diversitat de serveis adreçats a tota la població amb el principal objectiu d’apropar l’administració local a les persones: facilitar informació, assessorar, fer tràmits, etc.

Les Regidories ubicades als equipaments també ofereixen els seus serveis als ciutadans/es.

Activitats Xarxa Equipaments

Tot un ventall d’activitat puntuals i de tallers i cursos trimestrals, seguint el calendari estacional, la tardor, l’ hivern , la primavera o l’estiu i celebrant les festes tradicionals.
Les activitats que es realitzen és tan àmplia i diversa que abasta tot tipus de població: infantil, juvenil, adulta, gent gran, nouvinguts, dones, famílies, entitats, etc.

Activitats infantils de carnestoltes al Centre Cívic la Ribera

Centre Cívic La Ribera

Carnaval3Des de la Xarxa d'Equipaments i amb la col·laboració del Casal Infantil de La Ribera i les voluntàries de la Creu Roja, s'ha organitzat un taller de maquillatge, adreçat a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys.

El taller es durà a terme dimarts dia 21 de febrer de 17 a 19 h al centre Civic La Ribera, ubicat al carrer Llevant, 10.

Conclourem el taller amb un ball de carnestoltes.

L'activitat es gratuïta.

Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

Activitats Trimestrals

pdf

Suscriu-te!

Facebook_logo

Notícies Portal Entitats

 • Ja tenim alterna!
  Gracies a la aportació d’un soci, ja tenim una petita maqueta amb alterna. Un pas més per ser una associació tant complerta com puguem.
 • kasbas cultural
  amigos del mundo
 • PRESENTACIÓ NOU CARTIPÀS MUNICIPAL
   L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i els portaveus d’ICV-EUiA-E Óscar Gil, d’ERC Jordi Sánchez, i de Círculo Montcada Ana Ballesta, presentaran dijous 25...
 • LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
  Informació sobre la llei de protecció de dades. Molt interessant. Link: Informació Llei Protecció de Dades
 • FESTES DE SANT PERE
  L’Associació de Veïns de Vallençana-Reixac organitza les FESTES DE SANT PERE els dies 26,27 i 28 de juny amb la celebració de la revetlla de...
Comparteix aquesta pàgina al Facebook