dissabte juny 23 , 2018
Tamany Font
   

Xarxa d'Equipaments de Montcada i ReixacLa Xarxa d'Equipaments és un conjunt d’equipaments distribuïts en diversos barris de Montcada i Reixac. Són espais públics oberts a tothom on fomentem una vida en comú i apostem pel civisme, el respecte i la convivència.

equipaments Els equipaments que integren la Xarxa són els següents:

 • Centres Cívics: Can Cuiàs, La Ribera i L'Alzina
 • Edificis socioculturals: Casa de la Vila i Espai Cultural Kursaal
 • Equipaments específics: Espai Jove Can Tauler i Casal de la Gent Gran Casa de la Mina.
 • Espai d'entitats: Hotel d'Entitats de Can Sant Joan, Antigues cases dels mestres (Mas Rampinyo), Casino de Terra Nostra, Antics Parvularis del Mitja Costa, Espai d'Entitats de Can Cuiàs.

ServeisAls equipaments trobem una diversitat de serveis adreçats a tota la població amb el principal objectiu d’apropar l’administració local a les persones: facilitar informació, assessorar, fer tràmits, etc.

Les Regidories ubicades als equipaments també ofereixen els seus serveis als ciutadans/es.

Activitats Xarxa Equipaments

Tot un ventall d’activitat puntuals i de tallers i cursos trimestrals, seguint el calendari estacional, la tardor, l’ hivern , la primavera o l’estiu i celebrant les festes tradicionals.
Les activitats que es realitzen és tan àmplia i diversa que abasta tot tipus de població: infantil, juvenil, adulta, gent gran, nouvinguts, dones, famílies, entitats, etc.

Taller de clauers amb cor

Centre Cívic La Ribera

clauers amb_cor_MediumTaller de clauers amb cor, al Centre Cívic la Ribera, durant el mes de setembre, tots els dimarts i dimecres en horari de 17 a 19h, per col·laborar amb la RUN PINK MIR.

Mes informació al Centre Cívic, C/Llevant 10, tel.93 575 30 80

Valoració d'usuari: / 0
PitjorMillor 

Cursos i Tallers

Notícies Portal Entitats

 • Festival MIRA’MiR
  19, 20 i 21 D‘OCTUBRE DE 2018 L’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza el ‘Festival MIRA’MIR. Arriben els colors a Montcada i Reixac’. Es tracta...
 • Festa Major de Can Sant Joan
  DEL 17 AL 24 DE JUNY DE 2018 El barri de Can Sant Joan celebra enguany la seva Festa Major amb activitats per a tots...
 • Dia Mundial de les Persones Refugiades
  20 DE JUNY DE 17 A 20:30 H – PL. DE L’ESGLÉSIA L’acte central de la commemoració serà una festa a la plaça de l’Església...
 • Exposició Mare Nostrum
  19 DE JUNY, A LES 19:30 H, A LA CASA DE LA VILA Inauguració de l’exposició MARE NOSTRUM. Europa davant la crisi del refugi. Una...

Suscriu-te!

Facebook_logo

Comparteix aquesta pàgina al Facebook